INDIVIDUELE lessen & COACHING

INDIVIDUELE MUZIEKLESSEN

THUIS, IN DE STUDIO OF DIGITAAL

Vind je het prettig om thuis les te krijgen, op de piano in de woonkamer? Dan kom ik bij je langs. Je bent ook welkom in de studio: hier kunnen we ook opnemen wat je speelt en eventueel combineren met andere muziek(instrumenten), zodat je bijvoorbeeld leert te improviseren met anderen. Wil je vanwege de coronasituatie – of omdat je ver weg woont – toch liever digitaal les of coaching? Dat kan natuurlijk ook.

iedereen zijn eigen leerproces, iedereen zijn eigen doelen

Alleen al de enorme diversiteit in muziekgenres geeft al aan op hoeveel verschillende manieren je muziek kunt maken. Niet iedereen heeft dezelfde manier van leren, en de behoeften per persoon kunnen ver uit elkaar liggen.

Bij individuele lessen ga je uit van wat de leerling wil leren en wat de leerling al weet. Iedereen wil iets anders. Stel je een man van 52 voor die pianocomposities wil creëren, of een jongen van 13 die wil weten hoe hij beats kan maken, zodat hij eroverheen kan rappen. Bij School of Beats is beide mogelijk. 

Welke doelen je ook wilt bereiken; samen kijken we niet alleen naar de haalbaarheid en hoe we de doelen gaan bereiken, maar ook wat het voor jou leuk maakt. Motivatie en plezier zorgen dat je steeds meer wilt ontdekken en leren. Daarbij help ik jou geïnspireerd te blijven tijdens je muzikale ontdekkingsreis.

Aanbod individuele muzieklessen

producerles-joram-leerling-prophet

Alles met pianotoetsen, zoals:

Piano, keyboard

Orgel

Rhodes

 

Synthesizers & sound design

Muziekproductie & mixen

Studio & live recording

Beats produceren 

Componeren & Arrangeren

Muzikaal gehoor training

Dj-ing & Scratching

Muziekproductie voor dansvoorstellingen

INDIVIDUELE MUZIEKCOACHING

Jouw persoonlijke helpdesk

Als muziekcoach ben ik je persoonlijke helpdesk. Een expert die razendsnel met je meedenkt,  afhankelijk van het probleem waar je tegenaan loopt. Als het maar op het gebied van muziek is. WhatsAppen, bellen of e-mailen: wat jou ook uitkomt. Zo kun je snel weer verder. En weet ik het antwoord niet meteen: dan zoek ik het meteen uit. het voordeel van een ouwe rot in het vak zijn, is dat je ook een groot netwerk hebt. 😉 

Stel je voor: je hebt net Ableton aangeschaft, en je probeert er met man en macht geluid uit te krijgen. Het lukt maar niet. In de online tutorials hebben ze het over allemaal onderwerpen waar je niet wijzer van wordt. Dan is het fijn om snel een expert om hulp te kunnen vragen die met je meekijkt. 

Als DJ-leraar heb ik mijn leerlingen altijd geadviseerd in hun ontwikkeling. Daarom weet ik waar je als beginnende artiest in verschillende stadia van je ontwikkeling het meest aan hebt.

Ben je beginnend dj of producer, dan kan coaching van pas komen bij vragen over DJ gear, studio gear, welke microfoon past bij wat je op wilt nemen, of om even mee te kijken naar de beste opties voordat je een grote investering gaat doen.

Een andere situatie kan zijn dat het je maar niet lukt om die valse noot uit je liedje te krijgen, of dat je wel een goed A-gedeelte in je nummer hebt, maar het B-gedeelte of het refrein of de bridge loopt niet lekker. Hoe werk je om zo’n valse noot heen, en hoe zorg je dat het nummer uiteindelijk wél klopt? Als ervaren componist kan ik je daarbij helpen. Een tweede paar oren is altijd waardevol, zeker wanneer het van iemand is die dit soort problemen al heel vaak heeft opgelost, en waardevolle feedback kan geven.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden

4 + 12 =

Happy STUDENTS

“Door Joram groeide ik enorm in mijn vaardigheden als beatmaker. Het komt door zijn invloed dat ik nu veel meer lagen en verschillende gedeelten in mijn beats maak, die rappers en vocalisten veel meer aanspreken. Krijg er nu veel meer complimenten over. Bedankt man.”   – Jayh, 15 jaar

“Ik dacht dat ik Ableton wel snel even onder de knie kon krijgen met Youtubetutorials, maar om even snel iemand te kunnen bellen die precies weet waar je vast loopt en hoe je het moet oplossen, heeft me heel snel verder gebracht. Ook de feedback die ik op mijn nummers kreeg, was heel waardevol. Ik heb dikwijls alles moeten omgooien, maar daarna klonk het stukken beter.” 
– Bas, 19 jaar

 

“Ik speelde al jaren ukulele, maar kwam niet verder met muziektheorie. Ik speelde alleen akkoorden en wist niet goed waar ik moest beginnen om mijn muziekkennis naar een hoger niveau te brengen. Joram heeft me met veel geduld en met veel verschillende manieren laten inzien dat de praktische kant van muziektheorie veel simpeler is dan het lijkt. Nu kan ik eindelijk veel beter meespelen met wat ik hoor, en zelfs een solo gaat me nu prima af.”

– Angela, 29 jaar

 

“De pianolessen zijn heel leuk. Ik kan nu al heel veel liedjes.” – Noa, 9 jaar