Muziekcoaching

Muziek maken in je eentje kan er soms voor zorgen dat je vastloopt.
Wil je groeien in waar je al mee bezig bent,
zoals het maken van liedjes of het produceren van beats?
School of Beats helpt je daarbij. Online of in onze studio.

Online coaching

Loop je vast in het maken van een nummer, weet je niet welke apparatuur je het beste kunt gebruiken om muziek op te nemen, snap je iets niet in Ableton, wil je een plan uitdenken om met internationale artiesten samen te werken of wil je sparren over het opzetten van livestreams? Via ZOOM, Google Meets of Teams helpt Joram je verder. Zowel losse sessies te boeken als een rittenkaart (met korting).

microfoon-mengpaneel-in-de-studio

Coaching in de studio

Heb je al veel tutorials op YouTube bekeken over piano, synthesizers, drumcomputers en dj’en, maar kom je maar niet verder? Wil je Ableton coaching of coaching in studio engineering? In de School of Beats studio in Utrecht Overvecht leert Joram je muziektheorie en de werking van deze muziekinstrumenten en -apparatuur.

Wat als er niet direct een oplossing is?

Ook al heeft Joram veel kennis van allerlei soorten muziekinstrumenten, muziekapparatuur, opnametechnieken en muziekprogramma’s; hij weet natuurlijk niet alles. Heb je een vraag waar hij niet direct antwoord op heeft, dan zoekt hij het voor je uit. Uiteraard betaal je voor de tijd dat je een coachingsuur hebt, en niet voor de tijd waarin hij de juiste informatie opzoekt om jou verder te helpen. Kan hij ook nog eens iets bijleren. 😉

Vraag hier coaching aan!

3 + 4 =