MUZIEKCOACHING

& MUZIEKLES

Op zoek naar muziekles of muziekcoaching? School of Beats heeft geen standaard muzieklessen of coachingstrajecten: we bespreken samen met jou wat je doelen zijn.
Bij elke les of elke coachingsessie kijken we waar jouw uitdagingen liggen, waarin je wilt groeien of wat je wilt leren.

PIANOLES

In de studio of online, op basis van de doelen die je wilt bereiken en de vragen die je hebt. We hebben geen vaste structuur, omdat iedereen op een andere manier leert en andere doelen heeft.

SYNTHESIZERS & DRUMCOMPUTERS

Houd je van het geluid van synthesizers en drumcomputers, en wil je het zelf eens leren? Joram helpt je graag bij het ontwikkelen van je eigen sound en de essentie van je idee over te brengen door aanvullende compositielessen.

PRODUCEN / ABLETON

Of je nu beats wilt maken of opgenomen muziek wilt bewerken, arrangeren of masteren: Joram leert je alle kneepjes van het producervak.

MUZIEKCOACHING

Loop je vast in je ideeën voor muziek, wil je een nummer of beat verbeteren en weet je niet hoe, of wil je gewoon af en toe even een hulplijn die je uitlegt hoe iets werkt in Ableton? Neem een strippenkaart af en bel Joram!

MUZIEKTHEORIE, MUZIEKCOMPOSITIE EN HARMONIELEER

Muziektheorie leert je de basis van hoe je muziek maakt. Met muziekcompositie leer je nummers op een bepaalde manier samenstelt. Niet alleen in volgende of welke partijen er nodig zijn, maar ook harmonieën en thema’s. Kortom: alles wat je moet leren om muziek te maken die écht goed in elkaar steekt!

STUDIO ENGINEERING

Wil je muziek opnemen? Dan moet je natuurlijk wel weten hoe je alle microfoons goed instelt en je techniek in orde hebt om voor de beste kwaliteit te gaan. Je leert het in een echte studio!

Muziekproducties (onder naam van Prace)

Muzieklessen op basisscholen

Piano & dj-leerlingen

Producties voor media, kunst & theater

pianoles

Waarom School of Beats:

Joram heeft niet alleen kennis van muziektheorie, muziekinstrumenten en muziekcompositie; hij heeft ook veel ervaring in o.a. het samenwerken met diverse artiesten, het opzetten en uitvoeren van liveshows, het begeleiden van bandopnames in de studio en het begeleiden van studenten en leerlingen in hun muzikale ontwikkeling.

  • Voor alle leeftijden
  • Voor alle niveaus
  • Voor alle culturele achtergronden: het liefst zo divers mogelijk, we willen van elkaar leren!
  • Voor zowel producers als zangers, rappers, dj’s en mensen die willen weten hoe ze iets kunnen opnemen in een studio
  • Leren wat jij wilt, niet leren wat er in het boekje staat

Neem contact op voor een gratis proefles, of als je nog vragen hebt.

4 + 2 =